Ce alegi să vezi?

Sunt momente în viață când gândurile pe care le lași să pună stăpânire pe tine – că nu eșți suficient de bun, de creativ, de inspirat, că nu ai nimic de oferit celorlalți – aceste gânduri devin parte din tine, încep să se întipărească pe chipul tău. Și, la un moment dat, îți vezi reflexia chipului într-o oglindă și nu te mai recunoști.

Realizezi că tu nu eșți de fapt așa, că ai foarte multe resurse, doar că nu sunt explorate suficient. Poate ai frici că vei eșua, că cei din jurul tău nu te vor aprecia. Poate nu știi de unde să începi. Poate nu știi cu cine să vorbești despre temerile tale. Poate ai impresia că nu ești suficient de pregătit. Sau poate pur și simplu nu îți dai seama încă de potențialul tău, de puterea ta interioară.

Cum ar fi dacă ți-ai permite o vreme să lași aceste gânduri să te domine, să le înțelegi și în final să le accepți așa cum sunt? Și să vezi care este partea bună a lor? Dacă vin și stau acolo o vreme, înseamnă că vor să îți transmită ceva. Lasă acel ceva să te frământe deoarece la un moment dat, fără să îți dai seama, acel ceva va ieși la lumina, din norii intuncecați ai gândurilor tale, așa cum soarele iese mereu după furtună și luminează din nou cerul.

Și acel ceva va fi declicul care îți va schimba viața, care te va face să o iei pe o altă cale, pe una pe care nu ai mai fost, unde vei descoperi o lume nouă, necunoscută, plină de surprize și de realizări. Pentru că acolo, în urmă, ai fost și știi cum este, calea este deja cunoscută și nu îți mai produce satisfacții. Însă, acolo în fața ta, este o lume atât de spectaculoasă iar tu vei fi propriul creator al acestei lumi.

Tu ai puterea de a schimba și influența viitorul tău în direcția dorită, tu ești singurul care poți alege ca în continuare să vezi soarele care luminează cerul și să nu rămâi în spatele norilor negri de furtună. 

Ce alegi să vezi? Lumina soarelui sau norii negri de furtună?

#riseyourvibe

#daretodream

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Distribuie articolul

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Citește mai mult

Urmărește-mă pe social media

%d blogeri au apreciat: